STUDENT BOLIGER I SOLO

Dette er en oppgave å lage modell av prosjekt, planlegge og møblere. Arealet på bolig er 28m2
Oppgaven var todelt.
A.  I første delen får vi jobba med areal/ plassutnyttelse, materialbruk, solavskjerming og valg av innredning/ møbler.
B.    Del to var trening i modell arbeide og å lage/plukke ut materialer til modellen i riktig målestokk. Videre vil lyssetting og fotografering av modellen i riktig øyehøyde bli tema. 


REFLEKSJONSNOTAT & EGENVURDERING

Dette er prosjekt 2 som het student boliger i Oslo. Oppgaven er å lage en plantegning og lage modell av løsningen. All skal få samme mål og fine hvert sin løsning.
Oppgaven inneholder alt som er viktig for en bolig men vi skal ikke lage noe bade eller Do. Vi skal planlegge soverom, stua, kjøkken og arbeides plass/ spise plass.
Gulv er i lys brun eik, vegg farge er i 1832 lys skandinavisk fra Jotun som har NCS kode 1104-Y24R maling, en fast vegg mellom stua og soverom har tappet i mørkt brunt skinn.
Mest av møbler i soverom og stua er fra Ikea som seng, garderobe, arbeides bord med stol og lampene. Kjøkken er fra Sigdal som het Uno i standard hvit S1002-Y med svart benkeplater. Håndtakene er T-grep cc 448. HK000291 også fra Sigdal. Hvitværer er fra AEG og sofa er fra Hylle.
Refleksjonen som jeg prøvd var noen gamle erfaringer og noe nytt. Jeg har lagde planløsning og jobba på Archicad før, så det var ikke noe problemer. Det var noen små ting som gikk ikke helt som planlagt. Ellers så var alt veldig morsomt og kreativt å jobbe med modellen.
Fokuspunkt i bolig er tapet vegg og takk som er godt nok synlig på bildene.
Belysning er fra Ikea. Det er spoter i takk og noen enkel og vakker vegg lamper.

Oppgaven var ganske godt. Det var moro å jobbe litt varierende, og tenke mer kreativt. 




Kommentarer

Populære innlegg