HAKKEBAKKESKOGEN


Oo. Mordbord/ forside


Oo. Innholdkart


Hakkebakkeskogen filmstudios
3. juni åpner Hakkebakkeskogen Filmstudios i Dyreparken. Oppgaven vår er å innredde en butikk for studioet. Tema for butikken er tatt fra Hakkebakkeskogen filmen. Størrelse på butikken er 10x20meter, høyde under taket er 4 meter og forventet daglig besøkende er 2530 stk. Butikkens behov er at det må være mulig å stille ut mengder med varer fordi vi har ikke stort lager, og vi får kun varelevering før/etter Dyreparkens åpningstider. Siden det vil være mye folk innom og når vi fyller på med varer må det kunne fylles godt på.
Eks. varefokus på veggene er tekstil ala kostymene til Mikkel Rev, Klatremus, Bestemorskogmus og Bakermester Harepus med alt av utstyr til.
Eks. varefokus på gulv er figurene fra filmen og puter.

Oo. Bilder fra filmen 
























Dette var å innrede en butikk for Hakkebakkeskogen i Kristiansen Dyr Parken. Oppgaven var ganske krevende med utrolig bra og lærerik. 
...o...O...o...O...o...O...o...



Oppgaven Hakkebakkeskogen Dyr parken vil ha en løsning med masse oppbevaring i butikken siden dem har ikke mye lagertings plass. Derfor for har jeg kommet med dette løsningen. Veggene is malt i hvit, gulv er i grå farget steinfliser på 40x80. Taket er 4 meter høye og jeg har tenkt å bygge en dybde på 50 cm som skal dekke alle ledninger og andre ekstra ting bak de platene, som skal henges leger ned i blander form. Belysning i taket skal komme gjennom det platene med godt og sterk belysning slik at du står i skogen og sola skinner gjennom trærne.
Alle hyller, oppbevaring, podium osv. har en ekstra plate bak seg på 250 cm som står i maks 5 cm langt fra vegen med led lys bak på kantene som skal lyse opp de platene. Alle platene skal ha et bilde maling fra filmen. Både hyller og podium er i hvit farge (tre brun kan brukes som en bra alternativt på oppbevaring fronter etter ønske) og skuffene har mye god plass for oppbevaring under som godt forklart på plantegning. Oppbevaring skuffer har ikke noen håndtak men en enkel vris for åpning. Alt hylle former er delt i rett kanter, vinkler og halv sirkler. Det er glass vegg med hyller hele veien for alt knås bart produkter eller værer som er mer delikat og ikke er tekstil. Avstand eller gå gang er på 2 meter eller på 150 cm mellom alle hyller og andre oppbevaring eller stander.
Det er et trekantet podium foran utgangen som kan sette sammen på mange forskjellige møter. Dem kan settes sammen som en fire kanta eller som den står på plantegning eller snu rundt og settes på motsatt retning.
Venteplassen og lekeplass for barna er rett ved inngangen til høyreside. Veggen bak venteplassen har også en plate på 250 cm på samme moten som de platene bake hyller osv. med en vakker maling belysning. Venteplassen inneholder sto stoler med en lite bord og lekeplass rett ved bordet.
Kassa område er på andre side av butikken ved utgangen. Selve kassa er i skinnet rå farge med en lite lagre plass for kasse være som puser, henger osv. også er det pakke plass på andre siden av kassa. Ekstra vegg plate bak kassa er også på høyde av 250 cm med belysning og maling av bilde fra filmen.
Midt på butikken er en stor tre som er den hoved fokus punkt av dekor som den største utstillings plass i butikken. Stillen på tre er tegnet godt på oppriss. Treet skal gå hele vegen til taket med grener som spreder seg rundt i takket. Belysning fra taket skal kommer ned gjennom de grener. Det skal være litt plass under treet, hvor de kan utstille noen figurer fra Hakkebakkeskogen (skulpturer).

Oo. Følgene er endel tegninger av de forskjellige hjørne i butikken: 







Oo. Material kart 


...o...O...o...O...o...O...o...

Kommentarer

Populære innlegg