Hytte


Oppgaven handler om en hytte som ligger på gåsbu. Hytta er basert på en stor og tre små soverom, en liten bad, åpent kjøkken med stua og spiseplassen. Doen ligger uten for hytte. Det er to innganger på hytta en fra parkering og andre fra trasse. Det er ikke noe innlagt vann eller strøm, det er en liten solsellepanel som er eneste tilgang til strøm. Den bruker gass for kokeoven og kjøllskap og ovner å varmeopp vann, tørke klar eller lage mat.  
vi har delt denne oppdragen i to. soverom og bade for en, kjøkken og allmens rom for andre gruppen men begge to skal følge samme stil. Det skal vare en helhet i helle hytta selv om det er delt i to deler.  

Kunden ønsker seg nytt opplysning for innredningen i hele hytta med nye møbler, dusj, do og kjøkken. Men dem vil ikke bytte gulv og noen ting på trasse, dem vil beholde to av skapene i stus også. De ønsker minst 6 senger og maks 8 sitteplasser rundt spisebord og bra med oppbevaring.  
Løsning som jeg har kommet til er slik, alle veggene og tak i soverommene er malt i 1928 SOMMERSNE SUPERMATT LADY PURE COLOR og gulv er beisa til et mørkere tone. Alle møbler er i gårdsgrå farge og madrass, dynna, putter osv skal være i lyse farger som hvit foreksemple. To av soverommene er symetrisk med likt areal i rommet. Det er to køysenger i 90 bredde og gårdsgrå farge, høyskap hyller og en liten natt bord i rommene. Det er en master soverom som er slåt sammen med gamelt bad på hytta for å få lit mer areal i rom og ha mer oppbevaringsplass. Det var en liten rom som var en av soverom, den er bytta til bade nå og venstre veggen er flytta 30 cm i andre rom. Møblene i soverommene er henta fra Fagmøbler og bade produkter er henta fra badrom. Teknisk produkter for vann og doen er henta fra Hyttetorget.  
Bade innholder dusjkabinet som er opp til kunder å velge mellom kabinet eller gardin med kabinet gulv. Do er Cinderella med gass fordi den trenger litt plass og lett å rydde bort. For servant har jeg valgt en selv bygg små to skuffs kjøkken skap og burkte en bolle i porsalen som servant. Høyskap i master soverom er også i samme tre verk som andre møbler i romene, den kan monteres etter kundenes ønske.  
Mest av møblene for soverom er fra Fagmøbler og for bade er fra badroms levrandør. Det er mer detalier på selve nettside om alle produkter for materialer, farger, teknisk informasjon osv.  
Det er brukt kombimasjon av maling og tre verk i helle hytta for å beholde en ekte hytta miljø. Det er noen moderne preg og lit av eldre teknik som er blandet sammen. Bildene (for å gjen spile naturen) i rommene er fra Ikea. Det er gitt bare to bilde forslag men det er plass for flere og har mye vakkre utvalg.  
For belysning har jeg brukt spoter i taket med 12W. alle belysningen er fra Sunwind til og med sporter, lamper osv.  

Oo. Plantegning:  
Dette er den nye planen for løsningen på hytte. vi delte soverommene og bad med gang for en gruppe for jobbe med og kjøkken, stua og spiseplassen var for andre gruppe å jobbe med. Men forsatt skal det vare en helhet med stil, farger, møbler og løsningen gjennom helle hytta. 
Oo. Plantegning for soverommene, bad og gang. Snitt punkter er vist fram med blå farge og pil som viser veggen snitt er for. Belysningen er vist med lys grå stipla farge og hvor stor lyse sprer seg på gulva. 


Snitt av de forskjellige veggene for soverommene og bad.
 Oo. Produktkart:



 ...o...O...o...O...o...O...o...

Kommentarer

Populære innlegg