STRAK (funkis stil)

STRAK

Dette er prosjekt 3, fargeforslag og lyssetting for den aktive delen av huset STRAK. Kunden vi har fått en henvendelse fra er et par som har behov for interiørhjelp i forbindelse med huskjøp. De er veldig fornøyde med møbel plassering planløsning. Huset har stilen Strak. Strak er et moderne hus, inspirert av funkis og med mange minimalistisk detaljer. De ønsker seg designer møbler.
Vi skal finne farge forslag for vegger i det aktive soner. Belysning med alle viktige lyssettinger og møbler.



Oo:- Materialvalg for huset er slik: gulv er Kronotex Mammut, vare nummer: 108091, navene: Mammut, dekor: 4752 Macro Oak Light, klasse: AC33 og dimensjoner: 12x188x1845 mm. Vegg maling er fra Jotun (årets farger) som er supermatt pure color: 5249 LINBLÅ, 5030 ST. PAULS BLUE, 10683 CASHMERE og 9918 KLASSISK HVIT.

Oo:- Produktvalg er mest fra Erik Jørgensen, Montana, Naver Collection og Lampe Feber. Møbler som sofa, lese stol, kafe bord er fra Erik Jørgensen med har forskjellige designere. Arbeidsbord og bokhylle er fra Montana, spisebord, spisestoler og arbeidsstoler er fra Naver Collection. Kjøkken er fra Sigdal som het Horisont med standard hvit S1002-Y front, Homogenlaminat i hvit med sort kjerne benkeplater.


Jeg sett mest pris på kundens ønske og regelmessig bra og teknisk løsning. Farge blanding, lyssetting og passe møbler valg.
Kunden har mest fokus på å holde seg i det stillen dem har og er veldig inspirert av funkis og minimalistisk stil. Dem ønsker seg mest mulig designere møbler. Dem vil ikke ha møbler fra Ikea, Skeidar, Bohus eller lignende.

Oo:- Fokuspunkt er lampene og vegg farger. Samen hegning mellom farger og belysning spiller en veldig viktig rolle i detter prosjektet.

Oo:- Belysningstype som er valgt er fra Lampe Feber. Det er kombinasjon av både lamper or spoter. Lampen heter Kelly Cluster- S01 OG S0 og Beyond som er spoter.



...o...O...o...O...o...O...o...

Kommentarer

Populære innlegg