ArchiCAD


ArchiCAD regnes som det første prioriteringsverktøyet i verden som lanserte ideen om å høste og berike tegninger ved hjelp av en 3D-modell. i dag er dette bedre kjent under begrepet BIM (Bygnings Informasjons Modellering). Med over 20 års erfaring og en ledende rolle stillingsmarkedet- teknologi, kan du være trygg på at ArchiCAD -er et verktøy lagd for framtiden.

ArchiCAD er et komplett BIM- verktøy og inkluderer en rekke funksjoner og muligheter som man ikke finner som standard i andre programmer. Dette inkluderer tilpassede norsk maler og biblioteker og det er derfor ikke nødvendig å kjøpe norsk tillegg som lastes ned eller ettersendes når det kommer en ny versjon av programmet. All programmering og lokale tilpasninger i henhold til Norsk-standard utvikles og håndteres av Graphisoft Norge og blir installert automatisk med programmet for alle kunder, studenter og lærere. ArchiCAD er kompatibelt med både PC og Mac.

Oo:- Design
I ArchiCAD kan man modellere fritt uten at man må gå på kompromiss med design, presisjon eller kvalitet. Man har muligheten til å jobbe direkte i et svært innovativ og brukervennlig 3D-miljø og endringer og all dokumentasjon.

Oo:- Dokumentasjon
Ved å benytte 3D-modellen som utgangpunkt, prosjekterer man mindre og får mer. Tegninger, mengder og all automatisk ut i fra modellen, noe som gir
prosjekteringsfase.





...o...O...o...O...o...O...o...

Kommentarer

Populære innlegg